Entrega de la Targeta Cuidadora

Entrega de la Targeta Cuidadora

Ahir, Ada Colau, alcaldessa de Barcelona,  ens va fer l’entrega de la Targeta Cuidadora amb l’objectiu de fer que Barcelona sigui una ciutat cuidadora. S’hi han entregat mil targetes pensades per així  acompanyar a les persones que cuiden a través de recursos i serveis gratuïts per tal de reconèixer el seu treball. 

 

Aquesta iniciativa municipal pretén abordar les dificultats que pateixen els cuidadors en el seu dia a dia i la manca d'informació, formació i suport que pateixen, i reduir el risc d'aïllament de les persones que atenen. Es calcula que un total d'unes 355.000 persones a tota la ciutat seran potencials beneficiaris de la targeta: persones cuidadores de gent gran, dependents o discapacitats, ja siguin cuidadors de l'entorn més proper o treballadores a domicili.

La Targeta Cuidadora es pot sol·licitar mitjançant el formulari o presencialment a l'Espai Barcelona Cuida, carrer Viladomat, 127 o qualsevol oficina de Vila Veïna de la ciutat. També s’ha activat el número de telèfon 934 132 121 per resoldre dubtes.


 

imatge Entrega de la Targeta Cuidadoraimatge Entrega de la Targeta Cuidadora
2018-04-16T14:34:54+00:00