Els dimecres fem jocs de taula amb els alumnes de l'Institut Salvador Espriu

Els dimecres fem jocs de taula amb els alumnes de l'Institut Salvador Espriu

Durant ale curs 2019- 2020 tenim un conveni de Serveis Comunitaris amb els alumnes de l'Institut Salvador Espriu. 

Cada dimecres, al centre AFAB del carrer Cartagena rebem els alumnes d'ESO de l'Institut Salvador Espriu amb la finalitat de fomentar l'esperit crític i la solidaritat en tots els nivells de la societat i potenciar la participació i la responsabilitat de l'alumnat. És per aquest motiu que es va impulsar aquest servei comunitari, que garanteix, al llarg de la seva trajectòria escolar, que experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic i aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, així com posar en joc els seus coneixements i capacitats de servei a la comunitat. 

El servei comunitari respon a la idea que l'educació és una eina de millora social, orientada a formar éssers complerts, amb una dimensió tant intel·lectual com humana i moral. Cal pensar en ciutadans qualificats però també en ciutadans reflexius, capaços d'analitzar l'entorn en què viuen i de comprometre's en la seva millora. 

La temàtica d'aquest curs seran els jocs de taula, i els treballarem cada dimecres del curs. Des de l'AFAB agraïm a l'Institut Salvador Espriu per aquesta iniciativa i el seu suport. 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00