Jornada amb la taula de museus i accessibilitat

Jornada amb la taula de museus i accessibilitat

Ahir es va celebrar una petita jornada amb la presentació de tres projectes que es van realitzar durant la pandèmia.

El primer projecte, "Els museus et visiten" ajuda a millorar l'estat emocional de la gent gran visitant museus de manera virtual. També, parlen d'obres i visiten records de persones grans que està a càrrec d'Andrea Granell (grup de recerca Didàctica i Patrimoni DIDPATRI de la UB i Mònica Molina (grup de recerca TUDISTAR de la UAB).

El segon projecte, "Museus amb un sol clic" ofereix tenir l'oportunitat de tenir museus més a prop de tu que mai de manera virtual amb tan sols un pas, un clic. Aquest càrrec és de Teresa Pérez (psiquiatra i coordinadora del programa Alzheimer del CCCB del 2010 al 2021) i Pilar Aceituno (terapeuta de l'Associació de Familiars Alzheimer de Barcelona, AFAB i AFAB II) i Susana Pérez (Doctora en Psicologia per la Universitat Ramon Llull)

El tercer projecte i últim, "El museu s'apropa" es trasllada a una residència d'avis per fer tallers d'art, amb l'esperança de millorar l'estat d'ànim i millorar les relacions interpersonals, a càrrec de Teresa Pérez (psiquiatra i coordinadora del programa Alzheimer del CCCB del 2010 al 2021) i Susana Pérez (Doctora en Psicologia per la Universitat Ramon Llull). 

 

Moltes gràcies a tots! 

A continuació us deixem unes fotografies de la jornada d’ahir:


 

imatge Jornada amb la taula de museus i accessibilitatimatge Jornada amb la taula de museus i accessibilitat
2018-04-16T14:34:54+00:00