Vivim l’activitat física a Claror Cartagena

Vivim l’activitat física a Claror Cartagena

Fa uns dies es va iniciar una nova activitat pels membres d’AFAB 1 a Claror Cartagena, un gimnàs que ens proporciona l’ajuda del monitor Andreu per posar-nos en forma. 

L’Andreu va començar a treballar en el sector esportiu el 1983 com a tècnic aquàtic. Actualment està a l’àrea de fitness del gimnàs, on és tècnic de sala i imparteix diferents activitats dirigides. Col·labora amb l’àrea de benestar i salut en programes de recuperació funcional, sèniors i grups especials. També té formació com a entrenador en funcional training, musculació i culturisme, i de pilates. 

Ens hem distribuit en 3 grups de 9 persones, i fem l’activitat física cada dijous al matí. Mínimament ho hem de fer un cop al mes.

Són molts els estudis que relacionen la nostra bona salut amb l’activitat física.  Ens encanta moure’ns, ho disfrutem molt. Volem donar gràcies a Claror Cartagena per donar-nos aquesta oportunitat!

 

imatge Vivim l’activitat física a Claror Cartagenaimatge Vivim l’activitat física a Claror Cartagenaimatge Vivim l’activitat física a Claror Cartagenaimatge Vivim l’activitat física a Claror Cartagena
2018-04-16T14:34:54+00:00