AFAB et convida al teatre

AFAB et convida al teatre

Amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer, AFAB us convida a l'obra de teatre científic a càrrec d' INCITE, CIÈNCIA I TEATRE :

"RECONSTRUCCIÓ: UNA HISTÒRIA D'INSEGURETAT" Una representació científica que ens brinda les pautes per aprendre a gestionar la incertesa i transcendir els canvis impredictibles que irrompen en les nostres vides.

  • DIA: Dimecres, 28 de setembre
  • HORA: 18 h
  • LLOC: Palau Macaya (Passeig Sant Joan, 108, Barcelona)
  • PREU: Activitat Gratuïta - Cal inscripció prèvia a afab@afab-bcn.org fins el mateix dia 28 de setembre.

SINOPSIS

Vivim immersos en un univers en canvi constant que fa que la nostra existència sigui incerta i impredictible.

Només som protagonistes d'històries d'inseguretat.

Un home, una biga i una història subjugadora en un espai en reconstrucció constant que ens serveix de metàfora per explorar el funcionament del cervell humà.

Una obra de teatre científic en què la neurociència ens brinda les pautes per aprendre a gestionar la incertesa i transcendir els canvis impredictibles que irrompen a les nostres vides.

A escena un espai canviant, dinàmic, viu que, com el nostre cervell, reconstruïm constantment fins a l'últim moment, fins a l'últim dels nostres dies. Com més flexibles siguem, més capacitat haurem d'adaptar-nos a l'entorn, de persistir davant les amenaces, en definitiva, de superar els canvis de manera creativa en l'intent de viure una existència més lliure.

US HI ESPEREM A TOTS! 

Més informació

2018-04-16T14:34:54+00:00