La Caixa del Temps al CCCB

La Caixa del Temps al CCCB

Fa uns dies vam anar al CCCB, on ens van preparar una activitat que es diu "La Caixa del Temps".  L'objectiu d'aquesta activitat era transportar als nostres usuaris al passat, ja sigui a la seva infància, a l'adolescència o a l'època en què eren adults.Per fer-ho els vam mostrar diferents objectes de l'època, com per exemple un carnet d'identitat i pessetes, d'entre altres, i vam parlar d'ells, manteníem converses sobre com era l'objecte, com és ara i si l'utilitzaven.

També hem jugat al bingo, però l'hem adaptat. Els cartons no eren números, sinó imatges de tots aquests objectes que ens traslladen al passat de totes aquestes persones. Amb càpsules de cafè els usuaris anaven marcant l'objecte que sortia, si és que el tenien al cartó, i qui marcava primer tots els objectes del cartó, cantava bingo i guanyava. El premi ha estat una entrada gratuïta al CCCB.

Aquesta activitat ha estat molt emotiva perquè cadascú explicava la seva versió de l'ús que li donaven a l'objecte quan eren joves o infants. Els ha agradat molt la sensació de retornar al passat, ja que els ha permès recordar  moments de l'època.

 Moltes gràcies per preparar activitats com aquesta!!

2018-04-16T14:34:54+00:00