Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirena

Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirena

El Museu Marítim de Barcelona és un espai per la interpretació i difusió de la cultura marítima catalana de forma innovadora, participativa i pròxima als seus visitants.

Els seus valors i principis es basen en la creació de coneixement dirigida cap a la societat. La seva actitud és de millora continuada en tots els àmbits, buscant aconseguir els màxims nivells de qualitat possible en la prestació dels seus serveis i en l’execució de les seves activitats. Els principis de sostenibilitat han d’estar presents en tots els àmbits per contribuir una bona pràctica.

Els usuaris del nostre centre, a part de visitar el museu, també van assistir a l’exposició anomenada Cants de Sirena. És una exposició sobre les manifestacions culturals generades al llarg del temps per la humanitat davant la por i la fascinació provocada pel mar.

 

L’exposició es divideix en 3 àmbits:

  • el mar i els éssers fantàstics que, segons la imaginació humana, poblen les seves profunditats
  • els ritus i mites entorn de la protecció del vaixell que s’ha de fer a la mar
  • creences marítimes com a patrimoni immaterial de la humanitat

El Museu Marítim de Barcelona està situat a la plaça del Portal de la Pau i ofereix moltes més exposicions que poden ser d’interès pels usuaris de l’AFAB.

imatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirenaimatge Visita al Museu Marítim de Barcelona i a l’exposició Cants de Sirena
2018-04-16T14:34:54+00:00