Tallers formatius

Durant 2022 oferirem una sèrie de tallers gratuïts dedicats a oferir formació de qualitat sobre l'Alzheimer i les demències.

Consulteu el calendari de tallers AQUÍ i demaneu més informació al 93 412 57 46

Familiars - Cuidadors

Els familiars i cuidadors són el pilar fonamental de la persona diagnosticada amb Alzheimer o demència, és per això que des de l’AFAB oferim tallers i conferències a càrrec d’especialistes per ells, perquè tinguin els coneixements necessaris per poder afrontar aquesta situació.

Servei acreditat Gencat

Professionals

La xarxa internacional d'AFA on s'inclou AFAB no només col·labora amb els investigadors i els professionals mèdics i assistencials a través de la recollida de dades o en estudis. També tenim la responsabilitat d'impulsar el model d'assistència més adequat i eficient, basat en una comprensió humana de la malaltia i actualitzat segons els darrers descobriments científics. AFAB duu a terme aquesta tasca mirant cap als professionals, i a totes les persones interessades, als quals els ofereix formació i divulgació des de qüestions bàsiques fins a temes especialitzats. Periòdicament organitzem jornades que aporten un valuós espai de trobada, diàleg i coneixement per professionals i familiars.

Servei acreditat Gencat

Generalitat de Catalunya

Aquests serveis es realitzen amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF.